16 Μαΐου 2012

● Νίκη παραμονής! (video)

Τη νίκη που της χαρίζει και μαθηματικά την παραμονή στη Football League, πέτυχε σήμερα το απόγευμα η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία επικράτησε με 2-1 του αδιάφορου βαθμολογικά Πλατανιά Χανίων.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εντός έδρας εμφανίσεις και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς. Αυτή η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από ποδοσφαιριστές και διοίκηση στα αποδυτήρια, με σαμπάνιες και με μία τούρτα να κόβεται για αυτή τη σπουδαία επιτυχία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Αναγέννηση μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 11', έπειτα από ωραίο πλασέ του Ιορδανίδη. Τα Γιαννιτσά συνέχισαν την πίεσή τους και πριν τη λήξη του ημιχρόνου πραγματοποίησαν δύο ακόμα κλασσικές ευκαιρίες, με πρωταγωνιστές τους Καρακάσογλου και Σπαθάρα. Στην επανάληψη, οι "Κρητικοί" ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, κάτι που πέτυχαν με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Συγκεκριμένα έπειτα από κόρνερ, ο Μαρτσάκης με διαγώνιο ωραίο σουτ νίκησε τον Καραογλανίδη και έφερε το ματς στα ίσια. Πριν όμως κοπάσουν τα πανηγύρια για τους φιλοξενούμενους, η Αναγέννηση βγήκε ξανά μπροστά και μετά από σουτ του Στεργίδη και ασθενής απόκρουση του Παπαδόπουλου, ο Στεφανίδης πήρε το ριμπάουντ και σε άδεια εστία έκανε το 2-1. Σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, χαρίζοντας έτσι τη συμμετοχή των Γιαννιτσών και στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

● Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε ένας παλιός ηγέτης του Ηρακλή, ο Σάββας Κωφίδης!
● Μετά το παιχνίδι, η διοίκηση έκανε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο, στον Δημήτρη Τομπάζη!
● Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι, με τα κομμένα εισιτήρια να υπολογίζονται στα 95

Συνθέσεις
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης): Καραογλανίδης, Μπαξεβάνος, Χατζόγλου (43´ Μπέκα), Σερέτης, Τσικνίδης (90´ Τοσουνίδης), Στεργίδης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Καρακάσογλου (74΄ Παπαδόπουλος Θ.), Στεφανίδης.
Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χατζινικολάου): Παπαδόπουλος,Κουρτεσιώτης(50΄Ραπτάκης), Μιρσέτα, Γκοντζάλες, Μαρτσάκης, Δημήτρης, Τζάνης, Ναζλίδης, Παληγεώργος, Δέντσας (46΄Πάγκαλος), Μαραγκό (87´ Χαικάλης).

Λεπτό προς λεπτό
11΄ Στην πρώτη οργανωμένη επίθεση της Αναγέννησης, ο Σερέτης βρήκε σε θέση βολής τον Ιορδανίδη και αυτός με ωραίο πλασέ, έστειλε την μπάλα στην γωνία του Παπαδόπουλου.
26΄ Μεγάλη ευκαιρία για την νεανική Αναγέννηση, ο Ιορδανιδης βρίσκει τον Καρακάσογλου που από δεξιά σούταρε υποχρεώνοντας τον Παπαδόπουλο σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ, κρατώντας το 1-0.
43’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση , αυτή τη φορά με τον Σπαθάρα που έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή του Πλατανιά, σούταρε, άλλα και πάλι ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σωτήρια.

Έναρξη β΄μέρους
54’ Δυνατό σουτ του Ιορδανίδη πέρασε σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.
59’ Ο Πλατανιάς έφτασε στην ισοφάριση στην πρώτη φάση που δημιούργησε με αξιώσεις στο 2ο ημίχρονο, όταν μετά από κόρνερ του Πάγκαλου και ασθενής απόκρουση από τους αμυντικούς, ο Μαρτσάκης με σουτ ισοφάρισε.
62’ Ο Στεργίδης σούταρε, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και ο Στεφανίδης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών διαμορφώνοντας το 2-1.
79’ Μετά από πάσα του Νταντίδη, ο Στεργίδης βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο που τον κέρδισε αποκρούοντας σωτήρια.
80’ Νέα καλή στιγμή για την πολύ καλή Αναγέννηση που κερδίζει δίκαια το χειροκρότημα των φιλάθλων της. Σουτ του Παπαδόπουλου Θ. μέσα από την περιοχη και πάλι ο κορυφαίος του Πλατανιά Παπαδόπουλος, απέκρουσε σωτήρια ακόμη μια φορά.

90+4' Λήξη του αγώνα! Τελικό σκορ 2-1



● Για τα σημερινά αποτελέσματα, πατήστε εδώ!
● Για τη βαθμολογία, πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου