15 Μαΐου 2012

● Με απουσίες και οι δυο!

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Πλατανιάς Χανίων,
που έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στα play-off, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στα Γιαννιτσά. Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Χατζηνικολάου, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στον πρώτο σκόρερ των "Κρητικών", Μάρκο Μαραγκουδάκη (τραυματίας), καθώς και στους Δράμι, Λαζαρίδη. Μάλιστα ο τελευταίος, υπέστη θλάση στο αγώνα με την Επανομή, και έτσι κάτω από τα γκολποστ του Πλατανιά,
θα βρίσκεται ο δεύτερος κατά σειρά τερματοφύλακας, Βασίλης Παπαδόπουλος.
Η αποστολήΛαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Γκολέμης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τσοντάκης, Δημήτρης, Μανουσάκης, Μαραγκός, Δέντσας, Παπαζούδης, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Μαρτσάκης, Πάγκαλος, Δρακάκης, Ναζλίδης και Χαϊκάλης.

Στο στρατόπεδο των Γιαννιτσών τώρα, ο Δημήτρης Τομπάζης δεν θα έχει στη διάθεσή του για ένα ακόμα παιχνίδι τους: Αποστόλου, Αποστολίδη, Παπαδόπουλο Γ., Αλμπάνη και Τζεβελέκη. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα.
Η αποστολήΚαραογλανίδης, Ντατίδης, Παπαδόπουλος Θ., Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Στεργίδης, Γιόνδης, Στεφανίδης, Τσικνίδης, Παπαδημητρίου, Καρπούζης, Μπέκα, Τοσουνίδης, Καρακάσογλου, Κωστίκας, Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου