17 Μαΐου 2012

● Τομπάζης: «Τους αξίζουν συγχαρητήρια»!

Μετά την νίκη της Αναγέννησης επί του Πλατανιά, οι δύο προπονητές Τομπάζης και Χατζηνικολάου έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις.

Δημήτρης Τομπάζης (Αν.Γιαννιτσών): Πρέπει να τονίσω ότι από την ημέρα που ήρθα στην Αναγέννηση δουλέψαμε πολύ σκληρά με όλα τα παιδιά αυτό το διάστημα. Είμαι δύο μήνες στην ομάδα και αλλάξαμε φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού. Δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο όλη αυτή την περίοδο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειδώσουμε την παραμονή δύο παιχνίδια πριν από το φινάλε της περιόδου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, είναι καλοί παίκτες και το απέδειξαν. Αγαπάω αυτό που κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω, η διοίκηση κάνει ότι μπορεί, αλλά μόνο δύο άτομα δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Σήμερα παίζαμε το κρησιμότερο παιχνίδι στην κατηγορία, θέλαμε τον κόσμο κοντά μας, αλλά σε ένα ματς όπως αυτό που ήταν ζωής ή θανάτου, ο κόσμος ήταν κάτω του αναμενόμενου. Οι ομάδες χρειάζονται τον κόσμο τους και στα εύκολα και στα δύσκολα, όσο για μένα θα συνεχίσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Γιάννης Χατζηνικολάου (Πλατανιάς): Εάν θέλει κάποιος παίκτης ή ομάδα να ξεφύγει από την μετριότητα, θα πρέπει να αποκτήσει επαγγελματική νοοτροπία και να μη τι άλλο σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να βγάζει ψυχή. Στο σημερινό παιχνίδι ψυχή έβγαλε η ομάδα της Αναγέννησης, γι' αυτό και κέρδισε. Μας έμεινε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας με την Καλλονή, μπορεί να είμαστε βαθμολογικά στα play off, αλλά επιζητούσαμε να είμαστε όσο πιο ψηλά στις θέσεις, για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο προβάδισμα με πόντους. Στο σημερινό παιχνίδι δεν τα καταφέραμε, χρειάζεται πιο μεγάλη προσπάθεια και αλλαγή εικόνας στα play of από αυτήν της σημερινής. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση και συγχαρητήρια στον κόουτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου