13 Μαΐου 2012

● Ισοπαλία στη Μυτιλήνη!

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, η Αναγέννηση Γιαννιτσών αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Καλλονή. Γκολ και θέαμα παρακολούθησαν οι περίπου 1500 φίλοι της Καλλονής, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να γιορτάσουν τα
18 χρόνια ζωής, της αγαπημένης τους ομάδας.
Την γιορτή αυτή, πήγαν να χαλάσουν οι παίκτες της Αναγέννησης, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Μυτιλήνη αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το τελικό σκορ, αδικεί εν μέρη τους γηπεδούχους, οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν την υπεροχή και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, είχαν δοκάρι με τον Μανούσο.
● Για να θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα πατήστε εδώ!

Η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο η Αναγέννηση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 22' ο Τσικνίδης εκτέλεσε απ' ευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Στεφανίδης, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μάππα! Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι, η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη έκανε το 0-2, αυτή τη φορά με τον Μπαξεβάνο, ο οποίος κέρδισε τις κόντρες και με πλασέ μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα, η Καλλονή μείωσε, όταν μετά από υπέροχη ενέργεια του Λεοζίνιο από τα δεξία, ο Μανούσος πήρε τη πάσα και από κοντά έκανε το 1-2, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό για τα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Γιάννης Ματζουράκης θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, κάτι που το πέτυχε μετά από 11 λεπτά στο δεύτερο μέρος. Ο Λεοζίνιο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των παικτών της Αναγέννησης που δεν μπόρεσαν να διώξουν και έφερε το ματς στα ίσα. Οχτώ λεπτά αργότερα, η ομάδα της Πέλλας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, βγήκε μπροστά και με τον Ιορδανίδη κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Στεργίδης κέρδισε το πέναλτι και ο νεαρός άσσος της Αναγέννησης, ευστόχησε από τα 11 βήματα. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, ο Λεοζίνιο έβγαλε τη σέντρα, ο Μανούσος μπήκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ ισοφάρισε εκ νέου, αυτή τη φορά σε 3-3!

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, η Καλλονή πήγε να "χτυπήσει" το παιχνίδι, και πάλι με τον Μανούσο, του οποίου το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι του Καραογλανίδη. Άξιο αναφοράς είναι, ότι η Αναγέννηση για πρώτη φορά φέτος πέτυχε 3 γκολ σε ένα παιχνίδι και αυτό, εκτός έδρας!

Συνθέσεις
Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μήτσης (46' Βλαστέλλης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ντος Σάντος, Ταραχούλσκι (70' Ζουρούδης).
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης): Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης, Ντατίδης, Τσικνίδης (34' Παπαδόπουλος Θ.), Ιορδανιδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Στεφανίδης.

● Για τα σημερινά αποτελέσματα, πατήστε εδώ!
● Για τη βαθμολογία, πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου