14 Μαΐου 2012

● Ντε Σόουζα: «Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν»!

Στη συνέντευξη τύπου των δύο ομάδων, δεν παρευρέθηκε η ομάδα της Αναγέννηση Γιαννιτσών λόγω της προγραμματισμένης πτήσης της προς την Θεσσαλονίκη, η οποία δεν τους επέτρεψε λεπτό για χάσιμο μετά το τέλος του αγώνα.

Παρόλα αυτά, ο βοηθός προπονητή της Καλλονής, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, δήλωσε: 
«Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για την προσπάθειά τους. Πραγματικά σήμερα παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο και μπήκαν πολύ ωραία γκολ. Δεν είμαι όμως αισιόδοξος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είχαμε χάσει θα έλεγα "συγχαρητήρια στα Γιαννιτσά που έπαιξαν και μας κέρδισαν" αλλά όχι να γίνονται πράγματα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, που δεν έχουν σχέση ούτε με τη μία ούτε με την άλλη ομάδα.

Πραγματικά τα παιδιά στεναχωρήθηκαν σήμερα, ο κόσμος στενaχωρήθηκε σήμερα με αυτά που είδε να γίνονται στο γήπεδο. Το παιχνίδι πρέπει να παίζεται στα ίσα. Δε θέλουμε τη βοήθεια κανενός. Είναι κρίμα μια προσπάθεια όπως αυτή που κάνει η Καλλονή να σταματάει από δυο-τρία πράγματα που γίνονται και που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Κάναμε κι εμείς ατομικά λάθη αλλά αυτά είναι συνολικά. Γιατί όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε όλοι όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι. Η διαιτησία από το πρώτο λεπτό σφύριζε συνεχώς. Δε γίνεται αυτό το πράγμα! Εμείς πάμε στη Λάρισα, μας κάνουν επίθεση οι δημοσιογράφοι γιατί νομίζουν ότι η διαιτησία ήταν υπέρ της Καλλονής που ήταν το ακριβώς αντίθετο. Ερχόμαστε στην έδρα μας, εμείς έχουμε δηλώσει πως δε θέλουμε βοήθεια και γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο κόσμος γιατί φώναζε, οι παίκτες γιατί φωνάζουν.

Εύχομαι να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε κοντά. Τα παιδιά έχουν δώσει μάχη μέχρι αυτή τη στιγμή και πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τον Πλατανιά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου