22 Απριλίου 2012

● ΑΕΛ-Αν.Γιαννιτσών 4-1 (Vds)

Την πέμπτη διαδοχική της ήττα με 4-1, γνώρισε σήμερα η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο AEL FC Arena. Αρκετά καλύτεροι παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο, που καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς και τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι, ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και στην κυκλοφορία της μπάλας.
● Για την live μετάδοση του αγώνα, πατήστε εδώ!

Το παιχνίδι άρχισε ευνοϊκά για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 1ο λεπτό, ο Μπλεντί ανετράπει μέσα στη μεγάλη περιοχή των Γιαννιτσών και ο Ζεκίνια από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0. Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα ο Βαγγέλης Καούνος με ωραίο διαγώνιο πλασέ, νίκησε τον Αποστόλου και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Κάπου εκεί, η ΑΕΛ έριξε τον ρυθμό της, αλλά οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών δεν ήταν ικανοί να απειλήσουν. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ζεκίνια, που πριν το τέλος του ημιχρόνου σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του. Στην επανάληψη με τις αλλεπάλληλες αλλαγές των δύο προπονητών, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κρατάνε τους 3 βαθμούς πιο εύκολα και απ' ότι νόμιζαν. Σε μία όμως ανύποπτη φάση, στο 77', ο νεοεισελθόντας Μπέκα με ωραίο σκάψιμο της μπάλας νίκησε σε τετ α τετ, τον Σωτηρίου και μείωσε σε 3-1. Ο Κολοβέτσιος όμως, έμελλε να είναι αυτός που θα γράψει το τελικό σκορ και με μία κοντινή προβολή, έπειτα από φάουλ του Πίνα, έκανε το 4-1.
● Στα θετικά, η επιστροφή του Άρη Τοσουνίδη και το γκολ που σημειώθηκε μετά από 6 παιχνίδια.

Συνθέσεις
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (59' Πίνα), Ζεκίνια, Μούτσα (69' Χασομέρης), Καούνος (85' Πλιάγκας).
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης (46' Καρακάσογλου), Ντατίδης, Ιορδανίδης (67' Τοσουνίδης), Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης (60' Μπέκα), Παπαδόπουλος, Στεφανίδης.
● Για την βαθμολογία, πατήστε εδώ!
● Για το σημερινά αποτελέσμα, πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου