23 Απριλίου 2012

● Τομπάζης: «Στενεύουν τα περιθώρια»

Μετά τον αγώνα ΑΕΛ-Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Τομπάζης, καθώς και ο βασικός γκολκίπερ, Τόλης Αποστόλου, έκαναν δηλώσεις.
Αναλυτικά ανέφεραν... 
Δημήτρης Τομπάζης«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Η νίκη της ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Από τη δική μου την ομάδα θέλω να πω ότι είμαι 20 μέρες στην ομάδα, έχουν υποπέσει αρκετά πράγματα στην αντίληψή μου αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να διορθώσουμε πολλά από αυτά. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες είναι να δείχνουν ψυχή και πάθος. Ήδη μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αν δεν έχουμε αυτά τα στοιχεία, η σωτηρία μας θα είναι κάτι το πολύ δύσκολο. Για τον αγώνα δε θέλω να πω πολλά πράγματα. Για μία ακόμη φορά πληρώσαμε ατομικά λάθη τα οποία κάνουμε πολύ συχνά. Είναι ένα φαινόμενο που θα πρέπει να μας απασχολήσει πάρα πολύ, διότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Εγώ και οι ποδοσφαιριστές, κανένας άλλος δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας».

Τόλης Αποστόλου: «Ήταν δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ. Ήρθαμε να παίξουμε σήμερα χωρίς άγχος και να πάρουμε κάτι θετικό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και για μία ακόμη φορά δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο από δικά μας λάθη να μας βάλει γκολ. Όχι ότι δεν ήταν ανώτερη η ΑΕΛ, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και χάσαμε με ένα βαρύ σκορ. Εμείς προσπαθήσουμε να απειλήσουμε κυρίως με αντεπιθέσεις. Τώρα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Θα πρέπει να βρούμε τη ψυχολογία μας διότι αυτό πιστεύω λείπει από την ομάδα. Όχι ότι δεν είμαστε καλή ομάδα, διότι είναι η ίδια ομάδα που κέρδιζε στον πρώτο γύρο. Θα πρέπει να σώσουμε την Αναγέννηση και από εδώ και πέρα κάθε λεπτομέρεια μετράει. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΕΛ και μακάρι να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου