22 Μαρτίου 2012

● Pre Game: Αν.Γιαννιτσών-Ηρακλής Ψαχνών

Παρασκευή 23 Μαρτίου
Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών
Ώρα: 15:00
 Για την 21η αγωνιστική της Football League η Αναγέννηση Γιαννιτσών υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών, με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του νομού μας παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα (αγνοεί τη νίκη 6 αγωνιστικές), συνεχίζει να βρίσκεται στην 9η θέση με 25 βαθμούς. Αντίθετα η ομάδα της Εύβοιας, βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα έχοντας επικρατήσει εκτός του Εθνικού Αστέρα με 0-2 και εντός της Επανομής με 1-0, στα δύο τελευταία ματς. Βρίσκεται στην 12η θέση, με 4 βαθμούς λιγότερους από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού έχουν τους ίδιους στόχους και το αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία τους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
● Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 2-1 μέσα στα Ψαχνά, χάρη σε γκολ του Παπαδόπουλου και Κυζιρίδη.


Αναγέννηση Γιαννιτσών
Βαρύ το κλίμα στην ομάδα μας, μετά την ήττα-σοκ από τον Φωκικό (0-1). Με τους συνήθεις απόντες Αποστολίδη, ΚαρυοφύλληΜυλωνάΤοσουνίδη και Παπαδόπουλο Θ. θα παραταχθεί η Αναγέννηση στον αυριανό "τελικό" με τα Ψαχνά. Αντίθετα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι πιθανό να συμπεριλάβει στην αποστολή τους Τσίλη και Τζεβελέκη, οι οποίοι δείχνουν ότι μπορούν να αγωνιστούν. Πάντως η παρουσία των δύο τελευταίων, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και ανάλογα με την ροή του παιχνιδιού, ίσως να πάρουν κάποια λεπτά συμμετοχής.

Ηρακλής Ψαχνών
Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα της Εύβοιας μετά και το δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στην Επανομή (1-0). Η αλλαγή προπονητή στον Ηρακλή Ψαχνών, φαίνεται να του έχει δώσει άλλον αέρα, με τον Γιώργο Φοιρό να θέλει να κρατήσει το αήττητο των τριών αγωνιστικών. Πάντως, με απουσίες θα παραταχθεί ο Ηρακλής αφού δεν υπολογίζονται οι: Σέγκος (τραυματίας), Πλάτανος (τιμωρημένος) και Ντελέκος (τιμωρημένος). Η αποστολήΤόλιος, Μπακόλας, Ρεπετσάς, Γιώτας, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Λιόσης, Μπακομήτρος, Δελήμπασης, Σανόκο, Ποκόνγκ, Κουντού, Αλεξάντροβιτς, Θάνος, Μάτσος, Μπαλαμπάνης, Γανωτής, Τσοκάνης. 
-------------------------------------------------------------------------------------------
Διαιτητής: Καραλιόλιος Ανδρέας (Γρεβενών)
Α' Βοηθός: Ρίγκος Παναγιώτης (Γρεβενών)
Β' Βοηθός: Στόικος Μιχαήλ (Κέρκυρας)
4ος Διαιτητής: Συμεωνίδης Παναγιώτης (Πιερίας)
Παρατηρητής: Παπαμίχος Γεώργιος (Φθιώτιδας)

● Ανοιξιάτικος καιρός και αύριο στα Γιαννιτσά, καθώς την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 20 βαθμούς Κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου