23 Μαρτίου 2012

● MVP ο Καραλιόλιος!

Το πέναλτι που ποτέ δεν δόθηκε!
 Με το ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Ηρακλή Ψαχνών, το οποίο διεξήχθη για τα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Football League. Για 7ο σερί ματς, η Αναγέννηση έμεινε μακριά από τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, αφήνοντας δύο ακόμη βαθμούς στην έδρα της.

 Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες στα καρέ της άλλης. Σημαντικός παράγοντας για την Αναγέννηση έπαιξε ο τερματοφύλακάς της, Αποστόλου, ο οποίος πραγματοποίησε 3 δύσκολες και παράλληλα σπουδαίες επεμβάσεις , κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Σπουδαία εμφάνιση και από τους Ιορδανίδη, Στεφανίδη με τον τελευταίο να δείχνει καλά σημάδια συνεργασίας με τον Τζεβελέκη, αφού στο μισάωρο που αγωνίστηκαν μπροστά μαζί ήταν αρκετά απειλητικοί.
 Καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του αγώνα, έπαιξε και ο πρώτος διαιτητής Καραλιόλιος ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε δύο φάσεις. Αρχικά, στο πρώτο ημίχρονο (16'), δεν καταλόγισε χέρι του Θάνου υπέρ των γηπεδούχων, αφού ο παίκτης των Ψαχνών πήρε καθαρά τη μπάλα με το χέρι, σούταρε αλλά ο Αποστόλου έδιωξε σε κόρνερ. Δεύτερη και πιο κρίσιμη φάση ήταν αυτή στο 89' όταν ο Ιορδανίδης εκτέλεσε το κόρνερ για την Αναγέννηση, ο Ρεπέτζας απέκρουσε πεντακάθαρα τη μπάλα με το χέρι, προλαβαίνοντας τον Στεφανίδη. Ο κύριος Καραλιόλιος κερδίζει με σχετική ευκολία το βραβείο του MVP!

● Το ματς παρακολούθησαν παραπάνω από 350 φίλαθλοι της Αναγέννησης, μένοντας απογοητευμένοι για ένα ακόμη παιχνίδι.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Συνθέσεις
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Κυζυρίδης(77’Στεργίδης), Γιόνδης(53’ Λ.Τ. Τζεβελέκης), Αλμπάνης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπέκα(61’ Παπαδόπουλος), Στεφανίδης.
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ρεπέτσας, Γιώτας, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Σανόκο, Μπακομήτρος, Μούσσα(80’ Γανωτής), Λιόσης(46’ Δελημπάσης), Αλεξάντροβιτς, Θάνος(90’ Μάσος). 

Λεπτό προς λεπτό
16’ ο Θάνος πήρε την μπάλα καθαρά με το χέρι μέσα στην περιοχή σούταρε απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Αποστόλου μια που ο διαιτητής ήταν ο μόνος που δεν είδε την παράβαση.
18’ σουτ του Αλεξαντροβιτς  μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αποστόλου.

50’ σουτ του Κυζερίδη άουτ.
55’ κόρνερ του Αλεξαντροβιτς  κεφαλιά Σανούκο έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αποστόλου κρατώντας το μηδέν.
57’ σέντρα του Κυζερίδη τακουνάκι μέσα από την περιοχή του Στεφανίδη έβγαλαν δύσκολα οι παίκτες των Ψαχνών πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.
68’ σουτ του Ιορδανίδη μπλόκαρε ο Τόλιος.
71’ σουτ του Σανοκο οριακά άουτ.
87’ σουτ του Γκοτοβό απέκρουσε σε κόρνερ ο Αποστόλου
89’ (!) εκτέλεση κόρνερ από τον Ιορδανίδη, ο Ρεπέτζας απέκρουσε με το χέρι πριν το κεφάλι του Στεφανίδη το καθαρό πέναλτι δεν καταλόγισε ο διαιτητής Καραλιόλιος.
 

Κίτρινες: Μπέκα, Σερέτης - Σανόκο, Γιώτας, Μάσος.

Τα σημερινά αποτελέσματα                        ● Αναλυτικά η βαθμολογία εδώ!
Αν.Επανομής-Πανσερραϊκός 0-1
Αν.Γιαννιτσών-Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Αγρ.Αστέρας-Καλλονή 1-3
Θρασύβουλος-Πλατανιάς 1-1
Καλλιθέα-Πανθρακικός 3-0
Παναχαϊκή-Πιερικός 0-0
ΑΕΛ-Βέροια (μη καθορισμένο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου