20 Μαρτίου 2012

● Βασίλης Μπαξεβάνος: Η ήττα μας πεισμώνει!

Προερχόμενος από ποδοσφαιρική οικογένεια, ο Βασίλης Μπαξεβάνος δικαιώνει απόλυτα τον θείο του, Σπύρο, που τον επέλεξε το καλοκαίρι για τη στελέχωση της ανανεωμένης Αναγέννησης Γιαννιτσών. Άλλωστε, ο 19χρονος αμυντικός χαφ, που προέρχεται από τους Ερασιτέχνες του Πανσερραϊκού και θεωρείται… μηχανάκι, αγωνίζεται στην ίδια θέση που έπαιζε κάποτε ο προπονητής του. Ο Μπαξεβάνος αποτελεί μια από τις ευχάριστες νότες για την ομάδα της Πέλλας, φτιάχνοντας ένα δεύτερο «τείχος» άμυνας στα χαφ, μαζί με Σερέτη και Ντατίδη, μπροστά από τα δυο στόπερ (συνήθως Τέλλος-Σπαθάρας).

 Αναφερόμενος στην ήττα-σοκ από τον Φωκικό, την Κυριακή εντός έδρας, αλλά και το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης εδώ και σχεδόν δυο μήνες, ο Βασίλης Μπαξεβάνος υποστήριξε: «Η ήττα από τον Φωκικό δεν πιστεύω ότι είναι πισωγύρισμα για εμάς. Ίσα-ίσα θα μας πεισμώσει για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει. Σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους, πρέπει να κερδίζεις. Στην προκειμένη περίπτωση, εμείς δεν το κάναμε και μοιραία βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών. Παίζουμε πάλι εντός έδρας και θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Ο στόχος μας είναι αποκλειστικά το τρίποντο. Και ο αντίπαλος έχει παρόμοιες βλέψεις και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για την ως τώρα πορεία των Γιαννιτσών, ο νεαρός μέσος υποστήριξε: «Είμαι ευχαριστημένος απ’ όσα καταφέραμε ως τώρα φέτος, γιατί είμαστε μια νεανική ομάδα, που δείχνει ότι μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά πιστεύω ότι θα επανέλθουμε άμεσα στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς της Παρασκευής. Περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει, είναι σημαντική η παρουσία του σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Όσο για μένα, οι φιλοδοξίες μου προς το παρόν είναι να δουλεύω σκληρά και να αφοσιώνομαι σε αυτό που κάνω, ώστε να πετύχω τους στόχους μου». 

Ρεπορτάζ Θ.Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου