23 Μαρτίου 2012

● Καραογλανίδης: Δεν υπήρξε ανθρώπινο λάθος!

 Μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Ηρακλή Ψαχνών, οι προπονητές των δύο ομάδων αλλά και ο πρόεδρος και ο γενικός αρχηγός της Αναγέννησης έκαναν δηλώσεις!

 Αρχικά ο Λάκης Καραογλανίδης, πρόεδρος της Αναγέννησης, πήρε θέση σχετικά με το πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής Καραλιόλιος και υποστήριξε τα παρακάτω: «Αυτός ο διαιτητής ήταν απαράδεκτος. Δεν κάνει για Β' Εθνική. Ξέρουμε ότι υπάρχει το ανθρώπινο λάθος και οι ατυχείς διαιτησίες, ωστόσο σήμερα δεν υπήρξε ανθρώπινο λάθος. Ήταν μπροστά στη φάση και δεν έχει καμιά δικαιολογία ούτε αυτός ούτε ο βοηθός του. Ας χάναμε αν ήμασταν χειρότεροι, αλλά δεν το ανεχόμαστε να μην κερδίσουμε το παιχνίδι εξαιτίας μιας διαιτητικής απόφασης».
 Θέση πήρε και ο γενικός αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Νίκος Φανάρας, ο οποίος ανέφερε τα παρακάτω: "Για την φάση του 88΄, οι φίλαθλοι το είδαν, οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές το παραδέκτηκαν, ο αντίπαλος πάγκος πήγε να το δώσει και ο διαιτητής Καραλιόλιος σήκωσε το κεφάλι γιατί περνούσε αεροπλάνο...Για αυτή την διαιτησία μιλάμε σήμερα".

Σπύρος Μπαξεβάνος (Αν.Γιαννιτσών): «Ακόμα μια ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που θα κρινόταν στο γκολ. Τα Ψαχνά είχαν τις ευκαιρίες, αλλά εμείς είχαμε τον Αποστόλου σε καλή κατάσταση. Έχουμε πολλά παράπονα από τον διαιτητή. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να υλοποιηθούν οι στόχοι μας».

Γιώργος Φοιρός (Ηρακλής Ψαχνών): Για την επιστροφή του στα Γιαννιτσά αλλά και για την τελική έκβαση του παιχνιδιού μίλησε ο νυν προπονητής των Ψαχνών, ο οποίος το 1987 βρέθηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ως προπονητής και υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στα Γιαννιτσά, σε μια πόλη που με συνδέουν επιτυχίες και την αγαπώ». Αναφορικά με το παιχνίδι είπε: «Η ομάδα μου ήταν σοβαρή και στα 90 λεπτά. Παίξαμε για να κερδίσουμε και είχαμε ευκαιρίες. Πέσαμε πάνω σε έναν καλό τερματοφύλακα. Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η δική μου». Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε και στη φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι: «Δεν έχω εικόνα. Εάν ήταν χέρι έπρεπε να δοθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου