27 Μαρτίου 2012

● Αλμπάνης: «Ακόμα 12 βαθμοί».

Ο 19χρονος αριστερός μπακ της ομάδας της Αναγέννησης, που είχε καλή παρουσία ως βασικός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Μακεδονικό, ενώ παλιότερα έπαιξε και στους Ερασιτέχνες του Άρη. 
Ο Κώστας Αλμπάνης, που έχει την ευχέρεια να παίξει και ως χαφ, μοιράζεται τις συμμετοχές με τους Θόδωρο Παπαδόπουλο και Κώστα Τσικνίδη. Με δηλώσεις του, υποστήριξε: 
«Στα προηγούμενα παιχνίδια, κυρίως εντός έδρας με Θρασύβουλο, Φωκικό και Ψαχνά, αλλά και εκτός με Καλλιθέα και Αγροτικό Αστέρα, δεν πετύχαμε τις νίκες που θέλαμε και υπολογίζαμε, ώστε να πλησιάσουμε σημαντικά στη σωτηρία. Ωστόσο, έχουμε καλό κλίμα, δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε καθημερινά. Θέλουμε τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή βαθμών, στους 13 εναπομείναντες «τελικούς». Φυσικά και υπάρχει πίεση στην Αναγέννηση και έτσι πρέπει, λόγω και του κόσμου. Δεν μας πνίγει όμως αυτό το άγχος, ούτε σχετίζεται με κάποια αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και ότι θα έχουμε καλή πορεία. Σε σχέση με άλλες ομάδες, είμαστε φαβορί για τη σωτηρία, παρότι όλοι βρίσκονται κοντά στην κατάταξη και εκτιμώ ότι 38-39 βαθμοί θα αρκέσουν για να αποφύγεις τον υποβιβασμό».


● Σε ερώτηση για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ανέφερε: 
«Ο Πανσερραϊκός πάει καλά το τελευταίο διάστημα και έχει υψηλές βλέψεις. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θέλουμε τη νίκη, κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο φέτος εκ προοιμίου σε αυτή την κατηγορία, για καμία ομάδα. Άλλωστε, όλα τα ματς είναι δύσκολα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο φέραμε ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό και μπορούσαμε και να τον κερδίσουμε.Έχουμε δείξει στο γήπεδο ότι μπορούμε να «κόβουμε» βαθμούς από φιλόδοξες ομάδες, όπως ο Πανθρακικός, η Παναχαϊκή και η Καλλονή. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και για να μας κερδίσει κάποιος πρέπει να «ματώσει». Αυτή είναι η φιλοσοφία που μας πέρασε ο προπονητής μας και όταν δεν μπορούμε να φτάσουμε στο τρίποντο, τα δίνουμε όλα για να μη χάνουμε κιόλας. Όσο για μένα, θα κυνηγήσω το καλύτερο προσωπικά μέσα από την ομάδα, αλλά σαφώς προέχει η σωτηρία της Αναγέννησης. Προσπαθώ να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που μου δίνονται».
Ρεπορτάζ: Θ.Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου