27 Μαρτίου 2012

● Pre Game: Πανσερραϊκός-Αν.Γιαννιτσών

Τετάρτη 28 Μαρτίου
Δημοτικό Στάδιο Σερρών
Ώρα: 16:00

Για την 22η αγωνιστική της Football League η Αναγέννηση Γιαννιτσών φιλοξενείτε από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, με στόχο ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα.

Σε τροχιά play off βρίσκεται πλέον ο Πανσερραϊκός, μετά και από το 3ο συνεχόμενο νικηφόρο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην Επανομή κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.
Ο Σαλαμαστράκης με κεφαλιά στο 85', λύτρωσε τους Σερραίους και τους ανέβασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 32 βαθμούς.
Αντίθετα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών συνέχισε τις αρνητικές εμφανίσεις και έμεινε μακριά από τη νίκη για 7ο διαδοχικό παιχνίδι, φέρνοντας 0-0 στα Γιαννιτσά ενάντια στον Ηρακλή Ψαχνών.
Στην 10η θέση έπεσε η ομάδα της Πέλλας, έχοντας 26 βαθμούς!
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1 υπό τη παρουσία 2500 φίλων των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Βρούτσινα στο 37', ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με υπέροχο σουτ του Νταντίδη, 15 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. 

Πανσερραϊκός
Φανέλα βασικού είναι πολύ πιθανόν να δώσει ο Μιχάλης Γρηγορίου, σε έναν παλιό μας γνώριμο, τον Δημήτρη Γκούρτσα...ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης κατά την περίοδο 2009-2010. Ο Γκούρτσας είναι πλέον 21 ετών, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανσερραϊκό. Στους απόντες από το αυριανό παιχνίδι, θα είναι οι: Ανάκογλου (τραυματίας), Τάντιτς (τιμωρημένος), Ντα Κόστα (τραυματίας). Πρόκειται για αρκετά σημαντικές απουσίες, που σίγουρα θα φανούν. 
Αναγέννηση Γιαννιτσών
Με απουσίες θα παραταχθεί και η ομάδα της Πέλλας αύριο στο Δημοτικό στάδιο Σερρών, αφού ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν μπορεί να υπολογίζει στους: Μπέκα (τιμωρημένος), Μπαξεβάνος (τιμωρημένος), Καρυοφύλλης (απών), Αποστολίδης (τραυματίας) και στον Άρη Τοσουνίδη. Μάλιστα τα νέα για τον τελευταίο είναι αρκετά ενθαρυντικά, αφού ο 26χρονος επιθετικός ακολουθεί πλέον σημαντικό μέρος του κανονικού προγράμματος. 

Διαιτητής: Κιοτζένης (Καβάλας)
Βοηθοί: Καραβασίλης, Λαζρής (Καβάλας)
4ος: Γαλατσός (Μακεδόνιας)
Παρατηρητής: Γαβριηλίδης (Θράκης)
Προϊστορία 
Πανσερραϊκός-Αν.Γιαννιτσών 5-0 (1971-1972)
Πανσερραϊκός-Αν.Γιαννιτσών 3-0 (1980-1981)
Πανσερραϊκός-Αν.Γιαννιτσών 3-2 (1992-1993)
Πανσερραϊκός-Αν.Γιαννιτσών 0-4 (1995-1996)

Λίγο μετά τις 15:00 συντονιστείτε στο Giannitsa-fc.blogspot.com, καθώς θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου