26 Μαρτίου 2012

● Δυσκολεύουν τα πράγματα!

 Η συγκομιδή των δυο βαθμών, στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Θρασύβουλο, Φωκικό και Ηρακλή Ψαχνών, θεωρείται πολύ μικρή και «φτωχή» για τους κυανόλευκους, που σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος δείχνουν να παίζουν με τη φωτιά. Η «ψαλίδα» από τη ζώνη του υποβιβασμού μειώθηκε στους 6 βαθμούς, ενώ μια «καυτή» τετράδα αγώνων περιμένει την Αναγέννηση. Να σημειωθεί ότι τη χαρά της νίκης έχει να γευτεί περίπου δυο μήνες (2-1 την Καλλονή στα τέλη Ιανουαρίου).

 Όλα αυτά όπως είναι λογικό προσθέτουν επιπλέον πίεση και βαρίδια στο νεανικό συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου, που καλείται να δείξει χαρακτήρα και να αντιδράσει θετικά. Πάντως, στην ομάδα της Πέλλας υπάρχουν και παράπονα από τη διαιτησία του Λαρισαίου Καραλιόλιου, που στο φινάλε αρνήθηκε πέναλτι σε χέρι του Ρεπετσά στην περιοχή. Στα αξιοσημείωτα ήταν και η ηρωική προσπάθεια του Γκέρμαν Ντατίδη, που έπαιξε χωρίς προπονήσεις και προερχόμενος από διάστρεμμα με τον Φωκικό.

 Σειρά για τους "κυανόλευκους" έχει ο δύσκολος αγώνας της Τετάρτης στις Σέρρες, με τον φορμαρισμένο Πανσερραϊκό, ενώ έπονται τρεις ακόμα «τελικοί», με Βύζαντα Μεγάρων εντός, Βέροια εκτός και Πιερικό εντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου