23 Φεβρουαρίου 2012

● Pre Game: Αν.Γιαννιτσών-Πανθρακικός

 Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
 Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών
 Ώρα: 15:00
 ● Live μετάδοση από OTE-TV

 Για την 16η αγωνιστική της Football League, η Αναγέννηση υποδέχεται αύριο Παρασκευή τον Πανθρακικό, με σκοπό να αφήσει πίσω την ήττα της από τον Πλατανιά στα Χανιά και να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς, από αυτό το παιχνίδι. Έναν παλιό γνώριμό της θα αντιμετωπίσει αύριο η ομάδα μας, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με την ομάδα της Κομοτηνής. Ο λόγος για τον Γιώργο Μοσχάκη, που μετά από το περσινό επιτυχές του πέρασμα από τη Δόξα Δράμας (συνέβαλε αρκετά για την άνοδο), θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την ομάδα που τον βοήθησε να κάνει το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαρική του καριέρα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

● Αν.Γιαννιτσών
 Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα μας από την σαφώς ανώτερη ομάδα του Πλατανιά τη Κυριακή που μας πέρασε, σε ένα παιχνίδι που εύκολα θα ξεχαστεί από πλευράς φιλοξενουμένων. Η Αναγέννηση βρίσκεται στην 6η θέση με 22 βαθμούς, ισοβαθμώντας πλέον με την Λάρισα, τον Πιερικό και την Καλλιθέα που θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική. Για τον αυριανό αγώνα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπέκα και Τοσουνίδη ενώ η συμμετοχή του Γιώργου Ιορδανίδη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. 


● Πανθρακικός
 Ο Πανθρακικός επικράτησε εύκολα στην έδρα του με 2-0 την Αν.Επανομής και "έπιασε" τη Βέροια στη 2η θέση, μετρώντας πλέον 32 βαθμούς. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στα Γιαννιτσά η ακριτική ομάδα, αφού οι Νίκος Σουλτανίδης και Μουνάφο Χόρτα δεν κατάφερα να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους. 
Η αποστολή του Πανθρακικού: Μπαλού, Βαγγελόπουλος, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μοσχάκης, Ρεκλείτης, Σαρακατσάνος, Σίμωσης, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σικαλιάς, Πόνσε, Χλωρός και Μπέλιτς.  

Διαιτητική τριπλέτα
 Διαιτητής: Μουρτζάκης Ιωάννης (Ηρακλείου)
 Α' Βοηθός: Κουράκης Ιωάννης (Ηρακλείου)
 Β' Βοηθός: Νικολακάκης Βασίλειος (Ηρακλείου)
 4ος Διαιτητής: Φωτιάδης Ανανίας (Σερρών)
 Παρατηρητής: Παντελέρης Χρήστος (Χαλκιδικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου