24 Φεβρουαρίου 2012

● Αν.Γιαννιτσών-Πανθρακικός 2-2

 Με το ισόπαλο 2-2 μεταξύ Αναγέννησης Γιαννιτσών και Πανθρακικού, άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Football League. Το παιχνίδι τα είχε όλα και ήταν χορταστικό σε φάσεις, θέαμα και συγκινήσεις, ικανοποιώντας τους σχετικά λιγοστούς φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

 Η ομάδα μας ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα το παιχνίδι, αφήνοντας τον Πανθρακικό να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και να πιέζει διαρκώς. Έτσι, στο 27' η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε με την κεφαλιά του Βαγγελόπουλου και 7 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Μίνγκα να "κρεμάει" τον Αποστολόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναγέννηση βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, πίεσε, πήρε πρωτοβουλίες και κατάφερε να μειώσει στο 58' με ένα εντυπωσιακό γκολ του Κυζιρίδη.
Στη συνέχεια, με την βοήθεια του αέρα κιόλας, αύξησε την πίεσή της και 9 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Τζεβελέκης (που μόλις είχε περάσει) στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, κατάφερε από κοντά να κάνει το 2-2 και να φέρει το ματς στα ίσια. Στο τέλος λίγο έλειψε να "γίνει η στραβή", αφού σε χέρι του Θανάση Τέλλου, ο διαιτητής Μουρτζάκης καταλόγισε πέναλτι με τον Χλωρό να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Τέλλος με δεύτερη κίτρινη αποβλήθη και ο Αποστολόπουλος με την βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε λυτρώνοντας έτσι την ομάδα μας.
● Φάνηκαν οι απουσίες στον οργανωτικό τομέα (Ιορδανίδης, Καρυοφύλλης) καθώς και στην αμυντική γραμμή, με τον Τσικνίδη να μην πραγματοποιεί και την καλύτερή του εμφάνιση.

Συνθέσεις
Αν.Γιαννιτσών: Αποστόλου, Αποστολίδης, Στεργίδης (90' Καρπούζης), Κυζιρίδης, Τέλλος, Νταντίδης, Σερέτης, Τσικνίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (81' Τζεβελέκης), Γιόνδης (19' λ.τρ. Στεφανίδης).

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (84' Μπέλιτς), Μπαλού (57' λ.τρ. Λιαπάκης), Μίνγκας (71' Χλωρός), Μπαϊκαρά, Πόνσε, Κοντογουλίδης.

Λεπτό προς λεπτό
4’ δυνατό σουτ του Γιόνδη πέρασε άουτ.
15’ σέντρα του Ponce βρίσκει τον Κοντογουλίδη που σούταρε από κοντά άουτ.

27’ Μετά από σέντρα του Μακρυδημήτρη και κεφαλιά του Βαγγελόπουλου έγινε το  0-1
34’ ο Μίνγκας με σουτ έξω από την περιοχή "κρέμασε" τον Αποστολόπουλο, που φέρει ευθύνη.

45’ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν ο Κυζιρίδης βγάζει μόνο του τον Στεφανίδη που μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε σύρριζα άουτ.
57’ σέντρα του Στεργίδη βγάζει σε καλή θέση τον Κυζιρίδη που σούταρε όχι όπως θα ήθελε μπλοκάροντας την μπάλα ο κουτσόπουλος.
 
58’ η Αναγέννηση ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε ο Κυζιρίδης, πιο συγκεκριμένα σούταρε ψηλοκρεμαστά έξω από την περιοχή μειώνοντας σε 1-2
81’ δυνατό σουτ του Στεφανίδη απόκρουσε δύσκολα ο Κουτσόπουλος και ο Τζεβελέκης που μόλις είχε μπει σαν αλλαγή με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2.

88’ χέρι και πέναλτι του Τέλλου (αποβλήθη) που πήρε την μπάλα με το χέρι σε μια φάση που φάνηκε ότι έλεγχε  και ορθά πέναλτι καταλογίζεται από τον διαιτητή  το εκτέλεσε ο Χλωρός απόκρουσε ο Αποστόλου με την βοήθεια του δοκαριού κρατώντας το 2-2.

Θανάσης Τέλλος: «Έκανα χέρι »
Μετά από το πέναλτι και την αποβολή του, ο αρχηγός της ομάδας μας, Θανάσης Τέλλος δήλωσε: 
«Δεν μπορώ να κρυφτώ. Όντως έκανα πέναλτι. Πάλι καλά που χάθηκε και πήραμε την ισοπαλία. Βάσει της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμασταν την ισοπαλία. Έχουμε ανάγκη από ψυχολογική ανάταση και αυτή η ισοπαλία θα μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου