22 Φεβρουαρίου 2012

● Παρασκευή με Πανθρακικό!


 Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει την ομάδα του Πανθρακικού στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής. 
Το παιχνίδι παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, με την Αναγέννηση να αναζητά την νίκη για να ανακάμψει αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια, όπως και το έμπειρο συγκρότημα της Θράκης έχει σκοπό το θετικό αποτέλεσμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου θα την εδραιώσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Κανονικά στην προπόνηση
Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου, μετά το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν όλοι στο γήπεδο καθώς ο χρόνος πιέζει μέχρι την Παρασκευή, για το κρίσιμο  παιχνίδι όπου οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θέλουν η ομάδα να αφήσει πίσω της τα προβλήματα, προκειμένου με την νίκη απέναντι στους Θρακιώτες να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. 
Απών από την προπόνηση ήταν οι Μπέκα και Τοσουνίδης ενώ με ατομικό πρόγραμμα προπονήθηκε ο Γιώργος Ιορδανίδης όπου σήμερα Τετάρτη θα δείξει αν είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Παρασκευής.

Κάλεσμα στον κόσμο
Οι διοίκηση της Αναγέννησης, με ανακοίνωση της προς τον φίλαθλο κόσμο της περιφέρειας Πέλλας, ζητά την στήριξη του κόσμου με την παρουσία του στο γήπεδο(αν και τον αγώνα θα τον δείξει το connex tv) , καθώς αυτή την ώρα δεν περισσεύει κανείς από την μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ώστε να γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας και να σπρώξει την ομάδα στην νίκη επί του Πανθρακικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου