29 Απριλίου 2012

● Επιτέλους νίκη!

Ως νίκη ανάσα χαρακτηρίζεται η σημερινή, αφού η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Επανομής με 1-2 και ανέβασε στους 6 πόντους τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Μετά από 12 παιχνίδια (3 μήνες ακριβώς!) έσπασε τον γόρδιο δεσμό και πήρε τους τρεις πολύτιμους γι' αυτήν βαθμούς, που σίγουρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη, για τον Δημήτρη Τομπάζη στο πάγκο των Γιαννιτσών.
Για να θυμηθείτε την live μετάδοση, πατήστε εδώ!

Το παιχνίδι παρόλο που είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, ήταν συναρπαστικό και δεν προσφερόταν για καρδιακούς. Δύο δοκάρια, δύο πέναλτι (όπως και στον 1ο γύρο) αλλά με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να φεύγει νικήτρια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε ευκαιρίες και γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Στην επανάληψη όμως, και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό, ο Μπέκα κέρδισε το πέναλτι και ο Ιορδανίδης από τα έντεκα βήματα, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στη συνέχεια, ο Αλέκος Βοσνιάδης, βλέποντας την ομάδα του να χάνει, πέρασε στο παιχνίδι τον ταλαντούχο νεαρό επιθετικό, Γιάννη Γκέσιο, με σκοπό να πιέσει. Κάτι που έγινε...αφού οι γηπεδούχοι έκλεισαν στα καρέ του Αποστόλου την Αναγέννηση και θα μπορούσαν να είχαν πάρει προβάδισμα εάν τα δύο δοκάρια που είχαν μέσα 9 λεπτά, κατέληγαν στα δίχτυα. Παρόλα αυτά, οι "Θεσσαλονικείς" δεν το έβαλαν κάτω και ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο Γκέσιος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε από τον Στεφανίδη, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η ομάδα της Πέλλας, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90', ο Σερέτης έμελλε να γίνει ο ήρωας του αγώνα, σκοράροντας για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και δίνοντας το τρίποντο-ανάσα (παρά τις απουσίες) στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αν.Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πολίτης (83΄Μαυροματίδης), Καραμανλής, Κουρδάκης, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης (45΄Δεινόπαπας), Κάτσε, Τράκις, Μπεκιάρης, Μπαλασάς (57' Γκέσιος).

Αν.Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης): Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Νταντίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Παπαδόπουλος Θ. (85' Παπαδόπουλος Γ.), Μπέκα (88' Τζεβελέκης), Καρακάσογλου (59' Στεργίδης), Στεφανίδης.
● Για τα σημερινά αποτελέσματα, πατήστε εδώ!
● Για την βαθμολογία, πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου