28 Απριλίου 2012

● Με απουσίες στην Επανομή!

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί αύριο η ομάδα μας κόντρα στην Επανομή, καθώς αρκετοί παίκτες λόγω τραυματισμών έμειναν εκτός. Συγκεκριμένα, ο βασικός επιθετικός της Αναγέννησης, Αντώνης Γιόνδης, έκανε θεραπείες λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, δε γυμνάστηκε καθόλου την Παρασκευή και μοιραία ο Δημήτρης Τομπάζης δεν τον υπολογίζει για τον «τελικό» της Κυριακής στην Επανομή. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει αναγκαστικά ο Γιάννης Στεφανίδης, ενώ γενικά δεν υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις για τη γραμμή κρούσης, καθώς εκτός του προαναφερθέντος, υπάρχει μόνο ο Αντώνης Τζεβελέκης


Παράλληλα, εκτός μάχης θα παραμείνουν για άλλη μια φορά οι Κυζιρίδης, 
Τέλλος, Αποστολίδης και Τοσουνίδης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Λυμπέρης Στεργίδης. Ο δεξιός εξτρέμ των Γιαννιτσών γυμνάστηκε ατομικά και πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει, αλλά το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στη 18άδα, ελλείψει πολλών επιλογών. Ταυτόχρονα, ντεμπούτο ως βασικός αναμένεται να κάνει ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Κώστας Καρακάσογλου, που είχε καλή παρουσία όσο αγωνίστηκε κόντρα στη Λάρισα.

Με αυτά τα δεδομένα, η πιθανή ενδεκάδα της Αναγέννησης, που θα κυνηγήσει το διπλό-οξυγόνο για την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, θα αποτελείται από τους: Αποστόλου, Ντατίδη, Παπαδόπουλο Θ., Σερέτη, Χατζόγλου, Σπαθάρα, Μπαξεβάνο, Μπέκα, Ιορδανίδη, Καρακάσογλου και Στεφανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου