18 Μαρτίου 2012

● Pre Game: Αν.Γιαννιτσών-Φωκικός

 Κυριακή 18 Μαρτίου
 Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών
 Ώρα: 15:00

 Για την 20η αγωνιστική της Football League η Αναγέννηση Γιαννιτσών, υποδέχεται την ομάδα του Φωκικού, με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του νομού μας, βρίσκεται στην 9η θέση με 25 βαθμούς, έπειτα από το 1-1 κόντρα στον Αγροτικό, την Τετάρτη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού (16η θέση), με 8 βαθμούς λιγότερους. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, καταφέρνοντας να πάρουν το βαθμό μέσα στην Επανομή (1-1).


● Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 1-0 στην Άμφισσα, χάρις σε γκολ του Κυζιρίδη.

Αναγέννηση Γιαννιτσών
Μισογεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Σπύρου Μπαξεβάνου, ενόψει του αυριανού αγώνα. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Τζεβελέκης (διάστρεμμα), Τοσουνίδης (ατομικό μετά τον τραυματισμό του), Τσίλης (τραυματίας), Καρυοφύλλης (απών) και Αποστολίδης (τραυματίας). Ο τελευταίος μάλιστα, που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Πανθρακικό, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Ψαχνά. Επιστρέφουν Σπαθάρας, Αποστόλου! 
Η αποστολή: Καραογλανίδης, Αποστόλου, Τέλλος, Χατζόγλου, Αλμπάνης, Σπαθάρας, Παπαδημητρίου, Κωστίκας, Σερέτης, Τσικνίδης, Καρπούζης, Κυζιρίδης, Μπαξεβάνος, Μπέκα, Ντατίδης, Γιόνδης, Στεργίδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης και Παπαδόπουλος.

Φωκικός
 Εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στην ομάδα της Άμφισσας, αφού ο Πέτρος Μίχος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο προπονητής του Φωκικού δήλωσε: «Πάμε να δώσουμε το 100& των δυνάμεών μας, για να πάρουμε κάτι και από αυτό το παιχνίδι». Η αποστολή: Βρονταράς, Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Φαρμάκης, Κουρελής, Παϊζάνος, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σίλας, Καλλέργης, Κανελλόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μπουλούλης, Γεωργουσόπουλος, Θωμόπουλος, Σκαρίμπας, Σοτέλο, Νικόλτσης και Ταμπάκης.

Σφυρίζει ο Μπαλατσούκας
Διαιτητής: Κώστας Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
Α' Βοηθός: Λευτέρης Καραλής (Ηπείρου)
Β' Βοηθός: Δημήτρης Τίκας (Ηπείρου)
4ος Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας) 

Καιρός
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 19-20 βαθμούς Κελσίου, χωρίς αέρα και αρκετή υγρασία. Άψογες καιρικές συνθήκες, που επιτρέπουν στους φίλους του ποδοσφαίρου να έρθουν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου