14 Ιουνίου 2012

● Υπογράφει ο Φοιρός!

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία και στην επαναφορά του στον πάγκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών βρίσκεται ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Φοιρός. Οι 2 πλευρές είναι σε συνεχείς συζητήσεις εδώ και 4 μέρες έχει έρθει στην πόλη 2 φορές σε αυτές τις 4 μέρες , ενώ σήμερα είδαν μαζί το κέντρο που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδος για την νέα χρονιά (επικρατέστερες περιοχής Π. Αγ. Αθανάσιος η Ελατοχώρι)
Ουσιαστικά τα βρήκαν σε όλα η διοίκηση του κ.Καραογλανίδη και ο έμπειρος τεχνικός , το μόνο που εκκρεμεί για να τρέξει η συνεργασία είναι να τηρηθούν αυτά που συμφωνήθηκαν και από τις 2 πλευρές. Μέχρι την Παρασκευή λογικά θα ανακοινωθεί επισήμως.
Ο Φοιρός που η προπονητική του αξία είναι μεγάλη και γνωστή ανά πανελλήνιο ξεκίνησε την εντυπωσιακή προπονητική του καριέρα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών που την ανέβασε 2 κατηγορίες από Δ’ εθνική στην Β’ εθνική διαδοχικά με τον τίτλο του πρωταθλητή , μάλιστα επί προεδρίας κ Ιωσηφίδη λίγο έφτασε να βγει στην Α’ εθνική που από λεπτομέρειες έχασε την άνοδο από εκείνη την πετυχημένη θητεία στον πάγκο της Αναγέννησης οι μετοχές του κ.Φοιρού εκτοξεύθηκαν στο προπονητικό χρηματιστήριο και με την γνωστή σε όλους καριέρα. Ο κ.Φοιρός έχει πολλούς φίλους στην πόλη και φανατικούς υποστηρικτές για το λόγο αυτό γίνεται και η υπέρβαση.
Το σκεπτικό πάντως της διοίκησης που δεν βρίσκει αντίθετο και τον κόουτς είναι η δημιουργία (η συνέχιση μάλλον) μιας νεανικής ομάδας με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, παιδιά της περιοχής, με όρεξη για ποδόσφαιρο και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών να βοηθήσουν την ομάδα.
Ρεπορτάζ: Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου