26 Μαΐου 2012

● Νίκη στο φιλικό!

Με 3-2 επιβλήθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών της Νέας Πέλλας, στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, με τον Δημήτρη Τομπάζη να δοκιμάζει δύο νεαρούς γκολκίπερ. Σκόρερ για την Αναγέννηση χρίστηκαν κατά σειρά οι: Λυμπέρης Στεργίδης, Γκέρμαν Ντατίδης και ο Ρόβινσων Μπέκα με πέναλτι.
Ο τεχνικός των Γιαννιτσών δοκίμασε το νεαρό πορτιέρο, Πέτρο Καϊλάρη (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Δόξα Μεγαπλατάνου), ενώ επέστρεψε από δανεισμό και ο έτερος τερματοφύλακας, Βασιλειάδης, που πιθανότατα θα παραμείνει στο ρόστερ ως εφεδρεία. Στο πρώτο μέρος έπαιξαν οι Βασιλειάδης, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ντατίδης, Σιδηρόπουλος, Ιορδανίδης, Μπέκα, Στεφανίδης, Γιόνδης, Στεργίδης και ένας υπό δοκιμή νεαρός από τον Άρη Αμπελιών, ενώ στο δεύτερο χρησιμοποιήθηκαν οι Καϊλάρης, Γ. Παπαδόπουλος, Τζεβελέκης και Αρβανιτόπουλος.

Στο μεταξύ, αν βρεθεί αντίπαλος θα δοθεί φιλικό τη Δευτέρα, αλλιώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά την Τετάρτη, με πληρωμές και συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Τομπάζη. Όπως όλα δείχνουν, ο γηγενής τεχνικός θα συνεχίσει στα Γιαννιτσά, αφού και οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες από αυτή τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου