23 Μαΐου 2012

● Αποχαιρέτησε με ήττα!

Με ήττα αποχαιρέτησε μια επιτυχημένη χρονιά η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα την ομάδα της Καλλιθέας. Πολλά γκολ, φάσεις και συγκινήσεις είχε το παιχνίδι, το οποίο έληξε 3-2 υπέρ των φιλοξενουμένων και πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία λιγοστών φίλων της Αναγέννησης.

Η Αναγέννηση παρατάχθηκε με νεανικό σχήμα, καθώς ο Δημήτρης Τομπάζης στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές όπου πήραν και το παρθενικό τους βάπτισμα στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Αυτό το γεγονός έδωσε ώθηση στους νέους της Αναγέννησης που στάθηκαν αντάξια, απέναντι στην Καλλιθέα όπου ήθελε την νίκη, για να πλασαριστεί με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα play-off.

Παρά την ήττα όμως, οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης, στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους, καθώς όλα τα νέα παιδιά προσπάθησαν για την νίκη, μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Συνθέσεις
Αν.Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης): Καραογλανίδης, Καρπούζης, Τοσουνίδης, Αλμπάνης, Αρβανιτόπουλος, Κωνσταντίνου, Σπαθάρας (73΄ Σιδηρόπουλος), Μπαξεβάνος (46΄Παπαδόπουλος), Παπαδημητρίου, Κωστίκας, Καρακάσογλου (46΄ Τζεβελέκης).
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Ηρακλής, Βιδάλης (64΄ Αρβανίτης), Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Αρκούδας, Φαρινόλα (27΄Ντιαλό), Μαρουκάκης.

Λεπτό προς λεπτό
9΄ Δυνατό σουτ του Μπαξεβάνου έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
26’ Ο Μιχαλόπουλος με σουτ, μετά από αμυντικό λάθος έκανε το 0-1.
44’ Ο Τοσουνίδης πέρασε μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας, προσπάθησε να περάσει το πορτιέρο της Καλλιθέας, απέκρουσε ασθενές και ο Καρακάσογλου που πήρε το ριμπάουντ πέτυχε με σουτ το 1-1.
45’ Εξοχος συνδυασμός των νεαρών παικτών της Αναγέννησης , με το Καρακάσογλου να περνά με τακουνάκι την μπάλα στον Τοσουνίδη αυτός να σπάει στον Αρβανιτόπουλο που με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-1.
45+2' Λήξη του ημιχρόνου.
58’ Ο Μαρουκάκης εκμεταλλεύτηκε και πάλι αμυντικό λάθος και με σουτ πέτυχε το 2-2.
65’ σουτ του Μαρουκάκη έφυγε σύρριζα από το κάθετο δοκάρι των Γιαννιτσών.
69’ η Καλλιθέα ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ, με πέναλτι που κέρδισε ο Ντιάλο σε τράβηγμα από τον Σιδηρόπουλο, το εκτέλεσε ο Κατσίκης εύστοχα κάνοντας το 2-3.
75΄ δυνατό σουτ από τον Κωνσταντίνου πέρασε άουτ.
79΄ σύγχιση μέσα στα καρέ της Αναγέννησης, με τον Καραογλανίδη να αποκρούει δύο φορές την μπάλα σε σουτ των Μαρουκάκη και Αρκούδα.
90+1' Λήξη του παιχνιδιού. Τελικό σκορ 2-3

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Τομπάζης δήλωσε: "Έπεσε η αυλαία και μας βρίσκει ευτυχισμένους, ευχαριστημένους και ήρεμους. Το όνειρο της παραμονής έγινε πραγματικότητα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα. Έχω από τη διοίκηση το πράσινο φως να ξεκινήσω τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου