4 Μαΐου 2012

● Ευχαριστημένος ο Τομπάζης!


Μεγάλη ταλαιπωρία γνώρισε η αποστολή της ομάδας της Πέλλας, που έφτασε στη βάση της σχεδόν στις 4:00 το ξημέρωμα της Πέμπτης.
Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Δημήτρης Τομπάζης έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ενώ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια κόντρα στην Παναχαϊκή, παρά την ήττα με 2-0. Μάλιστα, ο τεχνικός της Αναγέννησης έκανε ειδική μνεία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που έδειξε σημάδια βελτίωσης κόντρα σε έναν ποιοτικό και φορμαρισμένο αντίπαλο.

Εξάλλου, την Τετάρτη (9/5) η Αναγέννηση θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο με τον Διαγόρα και έτσι σε πρώτο πλάνο μπαίνει το παιχνίδι της άλλης Κυριακής (13/5) στη Λέσβο με την Καλλονή. Επιλογή του Τομπάζη είναι να μην δοθεί κάποιο φιλικό, αλλά να δουλέψει σκληρά με τους παίκτες στην προπόνηση σε τελειώματα φάσεων αλλά και σε στημένες φάσεις, από τις οποίες δέχονται συχνά γκολ οι κυανόλευκοι.

Ευχαριστήριο σε… Ναυπακτιακό

Παράλληλα, ανακούφιση υπάρχει για το νεαρό τερματοφύλακα, Αβραάμ Καραογλανίδη (γιος του προέδρου, Λάκη), που χτύπησε στον θώρακα και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Πάτρας, αλλά ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα. Τέλος, οι άνθρωποι της Αναγέννησης ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα και ειδικά τον πρόεδρο, Λάμπρο Χρυσανθόπουλο, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής κατά τη διαμονή της στη Ναύπακτο την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου