19 Απριλίου 2012

● Η συνταγή της παραμονής!

Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των ημερών που μας πέρασαν, το Giannitsa-fc.blogspot.com θυμίζει την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας και το πρόγραμμα «βουνό» που την περιμένει. Η Αναγέννηση βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, μόλις
4 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Σημαντικό σημείο αναφοράς, είναι ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα του νομού μας είχε μαζέψει 23 βαθμούς, ενώ σε 8 παιχνίδια στον δεύτερο γύρο, το άθροισμα αυτών φτάνει μόλις τους 3 (!).

Αρκετά δύσκολο χαρακτηρίζεται το πρόγραμμα που περιμένει την Αναγέννηση, καθώς η πλειοψηφία των εναπομεινάντων ομάδων στοχεύει στην είσοδο των play-off ή ακόμα και στην απευθείας άνοδο. 
Η αρχή της ανάβασης για την Αναγέννηση, γίνεται την Κυριακή στο AEL FC ARENA κόντρα στην τοπική Λάρισα, στο πρώτο από τα τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού έπονται διαδοχικά εκείνα με την Αναγέννηση Επανομής, Παναχαϊκή και Καλλονή! Και ανάμεσα στα δυο εντός με Πλατανιά και Καλλιθέα, την ομάδα της Πέλλας περιμένει η δύσκολη έξοδος στην Κομοτηνή  με τον ισχυρό και φαβορί για απευθείας άνοδο Πανθρακικό. 

Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της ομάδας, μέσω του Δημήτρη Παπαδημητρίου, προσπαθούν να ανυψώσουν το ηθικό των παικτών αφού η πτωτική πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο, πάει να χαλάσει ότι χτίστηκε στον πρώτο. 
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τομπάζης, επισήμανε
«Για να πετύχουμε την σωτηρία στην πολύ δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει, θα χρειαστούμε ηρεμία, δουλειά και θέληση. Μας περιμένουν εφτά «τελικοί», αν εξαιρέσουμε τα δυο ματς που θα κερδίσουμε στα χαρτιά. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, αλλά υπολογίζουμε ότι με έξι βαθμούς στο γήπεδο, θα υλοποιήσουμε το στόχο. Πρέπει να βγάλουμε ψυχή στο γήπεδο, ενώ το παιχνίδι στην ΑΕΛ ολοκληρώνει ένα βαρύ πρόγραμμα για εμάς».

Πρόγραμμα
ΑΕΛ-Αν.Γιαννιτσών
Αν.Γιαννιτσών-Εθν.Αστέρας (Ρεπό)
Αν.Επανομής-Αν.Γιαννιτσών
Παναχαϊκή-Αν.Γιαννιτσών
Αν.Γιαννιτσών-Διαγόρας (Ρεπό)
Καλλονή-Αν.Γιαννιτσών
Αν.Γιαννιτσών-Πλατανιάς
Πανθρακικός-Αν.Γιαννιτσών
Αν.Γιαννιτσών-Καλλιθέα
● Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Τομπάζη, η ομάδα χρειάζεται 6 βαθμούς! Ας ελπίσουμε οι πρώτοι τρεις να είναι την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου