29 Μαρτίου 2012

● Τέλος ο Μπαξεβάνος!

 Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Γιαννιτσών αποτελεί και επίσημα μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα έκανα τους ιθύνοντες της Αναγέννησης να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης Γιαννιτσών λύνει την συνεργασία της με τον τεχνικό της ομάδος κ Σπύρο Μπαξεβάνο. Τον ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο για όλο το διάστημα που εργάστηκε και ιδιαίτερα για την μεγάλη συμβολή του στην περίοδο του καλοκαιριού. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η μοίρα των προπονητών όταν μια ομάδα δεν παίρνει τα θετικά αποτελέσματα. Η διοίκηση της ομάδας του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.» 


 Υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Σπύρο Μπαξεβάνο είναι τρεις. 
Ο ένας είναι ο Δημήτρης Τομπάζης, γνωστός στους φίλους των Γιαννιτσών από την προπερυσινή του θητεία. Δεύτερος είναι ο Βασίλης Ασλανίδης, με θητεία σε Εδεσσαϊκό, ενώ ο τρίτος ονομάζεται Περικλής Αμανατιάδης και έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες της Μακεδονίας, όπως είναι: Αμπελόκηποι, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Βέροια, Ποσειδώνας Νέων Πόρων, Κοζάνη, Αγροτικός Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Αν. Καρδίτσας και Μακεδονικός.
  
 Επικρατέστερος για τον πάγκο, είναι ο Δημήτρης Τομπάζης, παρόλα αυτά όμως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ, το προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου