17 Φεβρουαρίου 2012

● Συνέντευξη Σπύρου Δελιορίδη!

  Ο μεγαλομέτοχος της Αν.Γιαννιτσών, Σπύρος Δελιορίδης, φιλοξενήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα της Football League και μίλησε με στοιχεία και αριθμούς, για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

 -Κ. Δελιορίδη, τα Γιαννιτσά έχουν το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας, όμως η κρίση άπλωσε τα δίχτυα της σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα.
«Δυστυχώς έτσι είναι. Τι να κάνουμε που μόνο τα έξοδα των μετακινήσεων είναι δεκαπλάσια από αυτά που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής. Αν θέλω 9.000 ευρώ για να κατεβεί στα Χανιά η ομάδα και από το ξεκίνημα έχω πάρει μόνο 13.000 ευρώ, φαντάζεστε τι κατάσταση επικρατεί. Έτοιμοι να τα βροντήξουμε είμαστε...».
Η Πολιτεία ακολουθεί λάθος πολιτική. Δίνει χρήματα σε ομάδες της Superleague και όχι σε αυτές της Β' και Γ' Εθνικής, οι οποίες τις τροφοδοτούν με παίκτες.
-Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες σας γύρω από το θέμα της χορηγίας των ομάδων από τον ΟΠΑΠ;
«Θα δώσουν χρήματα, αλλά τόσα που δεν επαρκούν ούτε για... πρωινό. Η λέξη 'κούρεμα' είναι της μόδας αυτές τις ημέρες. Αυτό κάνει και ο ΟΠΑΠ στις ομάδες, αφού σε σχέση με πέρυσι δίνει χρήματα 50-60% κάτω. Και 200.000 ευρώ να πάρουμε δεν φτάνουν».
-Υποθέτω ότι οι μετακινήσεις είναι το μεγάλο αγκάθι, έτσι δεν είναι;
«Εμείς σαν Γιαννιτσά θέλουμε 100.000 ευρώ για τις μετακινήσεις μας και πάλι έχουμε έντονο πρόβλημα. Σκεψου τις ομάδες των νησιών. Τουλάχιστον τα διπλάσια χρειάζονται. Και θα σου πω και το εξής: Και άσπρο φως να δούμε, η Πολιτεία ακολουθεί λάθος πολιτική. Γιατί να δίνει χρήματα σε ομάδες της Superleague και όχι σε αυτές της Β' και Γ' Εθνικής, οι οποίες βγάζουν φυντάνια και θα τις τροφοδοτούν στη συνέχεια με παίκτες αξίας;».
Θέλουμε 100.000 ευρώ για τις μετακινήσεις μας και πάλι έχουμε έντονο πρόβλημα. Σκεψου τις ομάδες των νησιών. Χρειάζονται 9.000 ευρώ για να κατεβεί στα Χανιά η ομάδα και από το ξεκίνημα τα έσοδα είναι μόνο 13.000 ευρώ.
-Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που σκοπεύετε να κάνετε;
«Περιμένω νεότερα, να δούμε τι μέλλει γενέσθαι».
-Οι παίκτες της ομάδας σας έφτασαν στα όριά τους και απείχαν για ένα διάστημα...
«Λάθος γραμμή ακολούθησαν. Ήταν λάθος τους να μην πηγαίνουν για προπονήσεις. Έχουμε ξοδέψει τόσα λεφτά και ματώνουμε για την ομάδα. Τι να πεις, η ζωή συνεχίζεται».
-Την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής πώς την βλέπετε;
«Στόχος μας είναι η παραμονή. Παίζουμε με αξιοπρέπεια χωρίς πολλά λόγια. Μόνο με Έλληνες παίκτες, χωρίς ξένους, με πιτσιρικάδες και με μερικούς έμπειρους».
-Προ ημερών βγήκε στο φως της δημοσιότητας θέμα αγοράς του ΑΦΜ της Αναγέννησης από την ΑΕΚ.
«Πρόκειται για κατά φαντασία υποθέσεις. Δεν ισχύει τίποτα απολύτως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου