11 Φεβρουαρίου 2012

● Συνέντευξη του Θωμά Πέλκα


Ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών τα έβαλε με τους παίκτες της ομάδας, που απέχουν από τις προπονήσεις και εξηγεί παρακάτω το γιατί.
 Ο Θωμάς Πέλκας, αντιπρόεδρος της ομάδας της Πέλλας, πήρε θέση λέγοντας αρχικά: «Εμείς σαν διοίκηση, από την αρχή της σεζόν, είχαμε τονίσει στους παίκτες ότι λόγω της οικονομικής στενότητας θα τους δώσουμε λεφτά όταν τα πάρουμε από τον ΟΠΑΠ. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Κάποιοι ποδοσφαιριστές κάνουν απεργία και απέχουν από τις προπονήσεις. Νομίζω ότι κάνουν μεγάλο λάθος».
 Ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης εξήγησε: «Ο πρόεδρος Απόστολος Καραογλανίδης έπιασε σήμερα τους ποδοσφαιριστές και τους είπε: 'Όποιος θέλει να μείνει, ευχαρίστως να μείνει. Να έρθει τη Δευτέρα στο γραφείο, να πληρωθεί και να μείνει. Όποιος θέλει να φύγει, η πόρτα είναι ανοικτή. Ας έρθει να πληρωθεί, να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει». 
 Ο Πέλκας συνέχισε υποστηρίζοντας: «Έχει προκληθεί ένα κλίμα που είναι πολύ αρνητικό. Ιδίως για τους ίδιους τους παίκτες. Πήραν τις ευκαιρίες τους στην ομάδα, καταξιώθηκαν μέσω αυτής και μπράβο τους. Αλλά έχουν άδικο. Εμείς δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα για χάρη δικιά τους. Για να ασφαλιστούν, για να πάρουμε χρήματα από τον ΟΠΑΠ και να πληρωθούν. Και αυτοί κάνουν απεργία στην απεργία;».

 ● Τώρα όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι και τις πληρωμές, όλα θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα! Χθες Παρασκευή έγινε γνωστό ότι θα έχουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν από βδομάδα, εάν και μόνο δουν χρήμα στις τσέπες τους, ειδάλλως θα κάνουν εκ νέου αποχή. 
Να σημειώσουμε ότι στις προπονήσεις παίρνουν ελάχιστοι μέρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου