26 Ιανουαρίου 2012

● Πρόεδρος: Δεν υπάρχουν λεφτά!


Ο πρόεδρος της Αν.Γιαννιτσών μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας και γενικά η Football League.
Είπε αρχικά ο Απόστολος Καραογλανίδης: «Πρέπει οπωσδήποτε να βοηθήσει η Πολιτεία την κατηγορία. Είναι δυνατόν να πληρώνει η ΕΤ-3 για να δείχνει αγώνες στην Αγγλία και να μην δίνει λεφτά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Έτσι δεν μπορεί να χτιστεί σε μια σωστή βάση το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Οι ομάδες δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα να δώσουν στους ποδοσφαιριστές».
 Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του: «Εμείς προετοιμάσαμε την ομάδα για τη Γ' Εθνική, αλλά το σύνολο που φτιάξαμε μας βγήκε και έχουμε κάνει καλή πορεία. Στηριζόμαστε σε νεαρά παιδιά. Σε νεαρούς παίκτες, Ελληνόπουλα. Ούτως άλλως ο μέσος όρος ηλικίας της Αναγέννησης είναι 21». Καταλήγοντας είπε: «Ψάχνουμε ακόμα έναν τερματοφύλακα, νεαρό για να κλείσουμε με τις χειμερινές μεταγραφές».

● Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Αντώνης Τσίκος πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα και να ξεκινήσει ξανά τις προπονήσεις, έπειτα από επιθυμία του προέδρου! Πριν από λίγες ημέρες ο 21 ετών επιθετικός, αποτέλεσε παρελθόν για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς δεν χωρούσε στα πλάνα του προπονητή του, Σπύρου Μπαξεβάνου. Ωστόσο κατόπιν επιθυμίας του προέδρου της ομάδας, Απόστολου Καραογλανίδη, κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει και την Πέμπτη (26/1) θα ξεκινήσει εκ νέου προπονήσεις.


● Ανακοινώθηκε ο Γιάννης Στεφανίδης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν 
στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου