29 Ιανουαρίου 2012

● «Καλλονούλα» στα Γιαννιτσά!

 Δεύτερη εντός έδρας νίκη για την Αναγέννηση, με σκορ 2-1 επί της Καλλονής που την ανέβασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Αναγέννηση πραγματοποίησε τη καλύτερη εντός έδρας εμφάνιση και οι 500 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα.

 Tο πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα μας, δημιουργώντας αρκετές φάσεις και πετυχαίνοντας ένα γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο, η Καλλονή μπήκε δυνατά και για περίπου 20 λεπτά είχε τη πλήρη κατοχή της μπάλας, κλείνοντας μάλιστα την Αναγέννηση στα 2/3 του γηπέδου, προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση. Μη μπορώντας να πετύχει το γκολ η ομάδα της Μυτιλήνης, η Αναγέννηση εκμεταλλεύτηκε τους ανοιχτούς διαδρόμους, φτάνοντας έτσι στο 2-0, σφραγίζοντας παράλληλα τους 3 πολύτιμους γι αυτήν βαθμούς. Γκολ-πέναλτι με τον Σαντάνα στο 91' για την Καλλονή!
 Με μια εξαιρετική εμφάνιση, συνδύασε την επιστροφή του ο Γιώργος Ιορδανίδης (ο οποίος καταχειροκροτήθηκε την ώρα της αλλαγής του) βγάζοντας δύο όμορφες σέντρες από το κόρνερ. Σπαθάρας με προβολή και Σερέτης με κεφαλιά οι σκόρερ για την ομάδα μας!

* Ένταση προκλήθηκε κατά τη λήξη του αγώνα, στο χώρο των αποδυτηρίων με πρωταγωνιστή τον προπονητή της Καλλονής, Λουτσιάνο ντε Σόουζα!

Συνθέσεις
Αν.Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Γιόνδης, Νταντίδης, Αποστολίδης, Ιορδανίδης Γ(83’ Τσικνίδης), Σπαθάρας, Μπαξεβάνος(90+ Χατζόγλου), Στεργίδης(67’ Τσίλης), Παπαδόπουλος Θ.
ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο): Σουλογιάννης, Χωριατόπουλος, Μαρτσέλο, Κριπιντίρης, Μανουσάκης, Σιλγαρδάκης, Ζουρούδης, Τραορέ, Μανούσος, Ταρατσούλσκι(73’ Βλαστέλης), Θυμιόπουλος(55’ Σαντάνα).



● Live εξέλιξη
1ο ημίχρονο
15’ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Ιορδανίδη να πασάρει στον Στεργίδη και αυτός με τη σειρά του να βγάζει τετ α τετ τον Γιόνδη με με τον Σουλογιάννη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια στην γραμμή,
21’ Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Παπαδόπουλο Θ που έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή της Καλλονής σούταρε σχεδόν ανενόχλητός άουτ. 
30’ Πάσα του Στεργίδη στον Νταντίδη , δυνατό σουτ του Νταντίδη πέρασε μόλις άουτ.
34’ Δυνατό σουτ του Αποστολίδη πέρασε από τον πορτιέρο και κατευθυνόταν στα δίχτυα της Καλλονής πριν περάσει η μπάλα την γραμμή παρά την προβολή του Γιόνδη ο αρχηγός των φιλοξενουμένων Κρηπιντίρης διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
42’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Ιορδανίδη γύρισμα του Γίονδη και ο Σπαθάρας από κοντά με προβολή πέτυχε το 1-0.

2ο Ημίχρονο
52’ Εκτέλεση φάουλ από τον Χωριανόπουλο, έπιασε την κεφαλιά μόνος του ο Μανούσος η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ .
65’ Σουτ κεραυνό του Σαντάνα έξω από την περιοχή  πέρασε άουτ.
74’ Δ
υνατό σουτ του Γιόνδη με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Σουλογάνης.
81’ Κόρνερ  εκτέλεσε ο Ιορδανίδης, κεφαλιά του Σερέτη και 2-0.
91’ Ο διαιτητής έδωσε αυστηρό πέναλτι του Αποστόλου πάνω στον Βλαστέλη, που το ευστόχησε ο Σαντάνα, μειώνοντας σε 2-1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου