23 Ιανουαρίου 2012

● Κλείνει ο Ιορδανίδης, φεύγει ο Βοσνιάδης!

Αύριο Τρίτη 23 Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του επιθετικού μέσου Γιώργου Ιορδανίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αετό Σκύδρας. Ο Ιορδανίδης είναι μόλις 22 και αναμένεται να δώσει αρκετές επιθετικές λύσεις. Πέρυσι αγωνίστηκε με την Αναγέννηση σε 22 αγώνες πετυχένωντας 2 γκολ.

Όσο αναφορά την υπόθεση του Παναγιώτη Βοσνιάδη, το θέμα φαίνεται να τελειώνει το προσεχές διάστημα καθώς η ανανεομένη πρόταση για την απόκτησή του, βρίσκει θετικούς τους ιθύνοντες τις Αναγέννησης. Η ΑΕΛ εδώ και καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει τον Παναγιώτη Βοσνιάδη και έτσι αν όλα πάνε καλά το παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο, θα είναι και το τελευταίο του. Αν τελειώσει η υπόθεση αυτή, τότε η Αναγέννηση θα ανάψει το «πράσινο» φως για την έκδοση δελτίο του Τόλη Αποστόλου, ο οποίος ναι μεν προπονείται εδώ και καιρό, ωστόσο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η απόκτησή του.


Ακόμα, παρελθόν αποτελούν από το ρόστερ της ομάδας οι Παντελίδης και Χαλιλάι, οι οποίοι έλυσαν κοινή συναίνεση το συμβόλαιό τους και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τους δύο ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους στην ομάδα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου