26 Ιουνίου 2012

● Ο προπονητής, η άδεια και το μέλλον!

Κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Γιαννιτσών στις 21:00, ο πρόεδρος της ομάδας, Λάκης Καραογλανίδης, έκανε ένα πλήρη απολογισμό της περασμένης χρονιάς και έδωσε σαφές απαντήσεις τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον της Αναγέννησης.
Αρχικά, έριξε "βολές" κατά του πρώην προέδρου, Χρήστου Καλαφάτη, κατηγορώντας τον ότι πήρε χρήματα από την εγγυητική, βάζοντας σε κίνδυνο την ομάδα. Όπως ανακοίνωσε ο κ.Καραογλανίδης, το θέμα έχει τακτοποιηθεί και έτσι δεν αντιμετωπίστηκε κάποιο πρόβλημα σχετικά με την άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα. Ακόμα, ο πρόεδρος της Αναγέννησης, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα των τελευταίων ημερών, σχετικά με το τεχνικό τιμ της ερχόμενης σεζόν, λέγοντας πως υπάρχει ήδη συμφωνία με προπονητή (χωρίς να επιβεβαιώνει αν είναι ο Γιώργος Φοιρός). Παράλληλα, υποστήριξε πως το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα είναι το ίδιο με αυτής που πέρασε και πως θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση 4-5 έμπειρων ποδοσφαιριστών. Κλείνοντας έκανε έκκληση για βοήθεια από την δημοτική αρχή, αφού οι δεσμεύσεις που είχαν πάρει για ορισμένα θέματα, δεν έχουν υλοποιηθεί. 
Διαβάστε περισσότερα...

21 Ιουνίου 2012

● ΓΣ με φόντο το «αύριο»!

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 9 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Αναγέννησης Γιαννιτσών. Με θέμα, το παρόν και το μέλλον της ομάδος, καθώς και τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, θα γίνουν διάφορες προτάσεις. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, θέλουν να δουν και αν υπάρχει κάποιος, ο οποίος θα θελήσει να εμπλακεί με τα κοινά της Αναγέννησης!
Στην συνέλευση αυτή, καλούνται όλα τα μέλη της ΠΑΕ, τα μέλη του ΓΑΣ και φίλοι της ομάδας να βρεθούν και να ακουστούν απόψεις με σκοπό το καλό της ομάδος. Προπονητικά υπάρχει στασιμότητα με το θέμα Φοιρού, με το πρόβλημα αυτό να ξεκαθαρίζει στην γενική συνέλευση. 
Όλοι εκεί... γιατί η Αναγέννηση είναι ο κόσμος της!
Διαβάστε περισσότερα...

20 Ιουνίου 2012

● Πήρε Κουβάτση!

Την δεύτερη μεταγραφή της ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, με τον Πέτρο Κουβάτση να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανόλευκους»Ο 19χρονος κεντρικός χαφ (γεννημένος το 1993) προέρχεται και αυτός από τον Άρη Αμπελιών, με αρκετές συμμετοχές στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία.
Διαβάστε περισσότερα...

14 Ιουνίου 2012

● Υπογράφει ο Φοιρός!

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία και στην επαναφορά του στον πάγκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών βρίσκεται ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Φοιρός. Οι 2 πλευρές είναι σε συνεχείς συζητήσεις εδώ και 4 μέρες έχει έρθει στην πόλη 2 φορές σε αυτές τις 4 μέρες , ενώ σήμερα είδαν μαζί το κέντρο που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδος για την νέα χρονιά (επικρατέστερες περιοχής Π. Αγ. Αθανάσιος η Ελατοχώρι)
Ουσιαστικά τα βρήκαν σε όλα η διοίκηση του κ.Καραογλανίδη και ο έμπειρος τεχνικός , το μόνο που εκκρεμεί για να τρέξει η συνεργασία είναι να τηρηθούν αυτά που συμφωνήθηκαν και από τις 2 πλευρές. Μέχρι την Παρασκευή λογικά θα ανακοινωθεί επισήμως.
Ο Φοιρός που η προπονητική του αξία είναι μεγάλη και γνωστή ανά πανελλήνιο ξεκίνησε την εντυπωσιακή προπονητική του καριέρα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών που την ανέβασε 2 κατηγορίες από Δ’ εθνική στην Β’ εθνική διαδοχικά με τον τίτλο του πρωταθλητή , μάλιστα επί προεδρίας κ Ιωσηφίδη λίγο έφτασε να βγει στην Α’ εθνική που από λεπτομέρειες έχασε την άνοδο από εκείνη την πετυχημένη θητεία στον πάγκο της Αναγέννησης οι μετοχές του κ.Φοιρού εκτοξεύθηκαν στο προπονητικό χρηματιστήριο και με την γνωστή σε όλους καριέρα. Ο κ.Φοιρός έχει πολλούς φίλους στην πόλη και φανατικούς υποστηρικτές για το λόγο αυτό γίνεται και η υπέρβαση.
Το σκεπτικό πάντως της διοίκησης που δεν βρίσκει αντίθετο και τον κόουτς είναι η δημιουργία (η συνέχιση μάλλον) μιας νεανικής ομάδας με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, παιδιά της περιοχής, με όρεξη για ποδόσφαιρο και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών να βοηθήσουν την ομάδα.
Ρεπορτάζ: Χατζηχρήστος
Διαβάστε περισσότερα...

13 Ιουνίου 2012

● Καλαφάτης ζητά 120.000 ευρώ!

Το ποσό των 120.000 ευρώ ζητά ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Χρήστος Καλαφάτης, από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ για παλιά φερόμενα χρέη προς το πρόσωπό του. Αν κάτι τέτοιο δεν καλυφθεί άμεσα, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για κατάπτωση της εγγυητικής και μη συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Ακόμα μια "τρικλοποδιά" της τελευταίας στιγμής, αυτή τη φορά όμως από τον πρώην πρόεδρο!
Διαβάστε περισσότερα...

12 Ιουνίου 2012

● Στο προσκήνιο ο Φοιρός!

Αφού το θέμα... Δημήτρης Τομπάζης δείχνει να κλείνει, η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών έχει έρθει σε επικοινωνία με αρκετούς για τη θέση του προπονητή. Ένας απ' αυτούς και πρώτος στόχος είναι ο 58χρονος Γιώργος Φοιρός! Ο έμπειρος τεχνικός συνέβαλε αρκετά στη πορεία που έκανε στον δεύτερο γύρο ο Ηρακλής Ψαχνών, καταφέρνοντας να φέρει την παραμονή στην ομάδα της Ευβοίας. Οι ιθύνοντες της Αναγέννησης, ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό και τις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Πάντως το θέμα του Γιώργο Φοιρού στον πάγκο των Ψαχνών δεν έχει κλείσει, αφού διοίκηση και προπονητής, άφησαν κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Φοιρός, βρέθηκε ως προπονητής στην ομάδα των Γιαννιτσών την περίοδο 1990 στη Β' εθνική, κάτι που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ίσως αυτό το γεγονός να δίνει ένα μικρό προβάδισμα για την τελική του απόφαση!
Διαβάστε περισσότερα...

10 Ιουνίου 2012

● Τομπάζης κατά Παπαδημητρίου!

Εντός των ημερών ενδέχεται να ξεδιαλύνει το τοπίο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, σχετικά με τις πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά κυρίως για την παραμονή ή όχι του Δημήτρη Τομπάζη στον πάγκο των Γιαννιτσών. Ο τεχνικός της Αναγέννησης με δηλώσεις του αποκάλυψε μια χρόνια κόντρα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Συγκεκριμένα δήλωσε«Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται στα Γιαννιτσά τις τελευταίες μέρες, έχω να πω ξεκάθαρα ότι για το αν θα μείνω στην Αναγέννηση θα αποφασίσει ο πρόεδρος και η διοίκηση. Κανείς άλλος και βέβαια όχι ο… ανεπίσημα τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, που… αυτοβαπτίστηκε έτσι! Το συγκεκριμένο άτομο θέλει να περάσει την «γραμμή» του και να κάνει πολιτική, σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες, ενώ η μόνη σχέση που έχει με την ομάδα, είναι ότι ο γιος του ανήκει στο ρόστερ! Είτε συνεχίσω στην ομάδα, είτε όχι, ευχαριστώ τη διοίκηση για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της. Θεωρώ ότι έφερα εις πέρας την αποστολή μου και με το παραπάνω. Ευχαριστώ τον κόσμο των Γιαννιτσών που είχε δυναμική παρουσία, έστω και αν φέτος δεν ήταν πολυάριθμος. Οι παίκτες ήταν ήρωες, που σε τέτοιες συγκυρίες και αντιξοότητες κράτησαν ψηλά τη σημαία της Αναγέννησης».

● Να σας ενημερώσουμε ότι αύριο (Δευτέρα 11/6) είναι προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ διοίκησης και Τομπάζη, για το μέλλον του τελευταίου. Πάντως από τις πληροφορίες που έρχονται μέσα από την ομάδα, ο Γιαννιτσιώτης προπονητής έχει πάρει την απόφασή του και δύσκολα θα προσφέρει και του χρόνου τις υπηρεσίες του.
Διαβάστε περισσότερα...

8 Ιουνίου 2012

● Ποιοι μένουν;

Με αφορμή τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο, σας παραθέτουμε τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και προφανώς θα παραμείνουν στο ρόστερ της Αναγέννησης. 
Πάντως δεν είναι απίθανο όταν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, να γίνουν και ορισμένες ανανεώσεις!

Έχουν συμβόλαιο
Τάσος Χαντζόγλου 30/6/2014
Κώστας Αλμπάνης 30/6/2013
Κώστας Τσικνίδης 30/6/2013
Θανάσης Παπαδημητρίου 30/6/2013
Νίκος Κωστίκας 30/6/2014
Απόστολος Μυλωνάς 30/6/2013
Γιώργος Παπαδόπουλος 30/6/2013
Γιάννης Καρπούζης 30/6/2013
Γκέρμαν Νταντίδης 30/6/2013
Βασίλης Αρβανιτόπουλος 30/6/2013
Γιώργος Ιορδανίδης 30/6/2013
Βασίλης Μπαξεβάνος 30/6/2013
Λυμπέρης Στεργίδης 30/6/2013
Ρόβινσων Μπέκα 30/6/2013
Κώστας Καρακάσογλου 30/6/2013
Αντώνης Τζεβελέκης 30/6/2013
Γιάννης Στεφανίδης 30/6/2013
Διαβάστε περισσότερα...

7 Ιουνίου 2012

● Επιστρέφει στα «πάτρια εδάφη»!

Κοντά στην επιστροφή του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, είναι ο Νίκος Ιορδανίδης,
ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, δέχτηκε ήδη μια πρώτη κρούση από επιτελείς των Γιαννιτσών για να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο απουσίας και να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον αδερφό του Γιώργο (αν και ο νεαρός μέσος έχει συμβόλαιο, δεν αποκλείεται να απασχολήσει άλλες ομάδες)Ειδικά αν ο Δημήτρης Τομπάζης συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, θεωρείται δεδομένο ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες για να επιστρέψει ο Νίκος Ιορδανίδης, που φέτος αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στον Αετό Σκύδρας και ακολούθως στον Πυργετό Λάρισας (Δ΄ Εθνική).

Από την μεριά του ο Ιορδανίδης, ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα που τον ανέδειξε (άλλωστε και η κατηγορία αποτελεί επιπλέον δέλεαρ), την ίδια ώρα που εντείνεται η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα στην Αναγέννηση, λόγω της οικονομικής στενότητας.
Διαβάστε περισσότερα...

6 Ιουνίου 2012

● Ξανθόπουλος, ο «πρώτος»!

Ο Φάνης Ξανθόπουλος αποτελεί και τυπικά την πρώτη μεταγραφή για την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο νεαρός αριστερός μπακ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και δύο χρόνια πριν, μεταπήδησε στον Άρη Αμπελιών, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Είναι μόλις 16 ετών και μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στα χαφ!
Διαβάστε περισσότερα...

4 Ιουνίου 2012

● Σκέφτονται την προσφυγή!

Οι παίκτες βρίσκονται στο… αμήν, με την υπομονή τους σταδιακά να εξαντλείται, μετά από μια ούτως ή άλλως ψυχοφθόρα χρονιά. Από την πλευρά της η διοίκηση έχει ήδη ρίξει δυο… άκυρα στους παίκτες, αφού δεν προχώρησε σε πληρωμές κόντρα στις σχετικές εξαγγελίες. Οι προπονήσεις έχουν τελειώσει και οι παίκτες προσδοκούν ότι θα έρθει τις επόμενες μέρες ειδοποίηση για κάτι θετικό (ώστε να πάρουν το υπόλοιπο 20%), το οποίο αν δε συμβεί, δεν αποκλείεται να καταφύγουν στη λύση της προσφυγής!
Διαβάστε περισσότερα...